Logga in på Socialstyrelsens webbplatser och e-tjänster

Socialstyrelsen har flera webbplatser och e-tjänster för socialtjänsten, hälso- och sjukvården och tandvården. Här listar vi de som kräver att du loggar in med e-legitimation eller skapar ett konto.
Ansök om legitimation, skyddad yrkestitel och andra behörigheter
E-tjänst
På webbplatsen hittar du information om hur du ansöker om legitimation, skyddad yrkestitel, specialistkompetens och andra behörigheter. Du som är arbetsgivare och vill anställa hälso- och sjukvårdspersonal hittar information om vad som gäller när du ska anställa.
Ansök och läs om statsbidrag
E-tjänst
På webbplatsen kan organisationer, kommuner och regioner ansöka om och läsa om de statsbidrag som finns. Webbplatsen har en e-tjänst för att att ansöka om statsbidrag som du loggar in med en personlig e-legitimation.

Ansökan SK-kurser för ST-läkare

Webbplatsen innehåller en kurskatalog med statligt finansierade kurser för läkare som genomgår specialiseringstjänstgöring i Sverige.

Beställa data och statistik

Webbplatsen är till för beställning av forskningsdata och statistikunderlag ur Socialstyrelsens register. Registerservice hjälper till vid beställning av data och statistik. Kvalitetsregister kan få stöd med olika sambearbetningar och du kan läsa mer om registerservice arbete.

Socialstyrelsens utbildningar

Webbplatsen samlar Socialstyrelsens kostnadsfria lärarledda och webbaserade utbildningar samt webbinarier för dig som arbetar inom vård och omsorg. För en del kurser måste du skapa ett konto och logga in med din e-legitimation eller egen lösenord.
Senast uppdaterad:
Publicerad: